Seyitler TOKİ Şehit Onur İlhan Ortaokulu

Vizyon: Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.

Misyon: Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinler arası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.

Başarılar: Okulumuz birçok kültürel ve sportif yarışma ve etkinliklere katılmaktadır. Yarışmalarda çeşitli dereceler almaktayız. 2020/2021 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimiz LGS sınavında başarılı sonuçlar almışlardır. Bu sınav sonucuna göre 13 öğrencimizden 10 tanesi Liselere Geçiş Sınavı´na girmişlerdir. 3 öğrencimiz merkezi sınav puanıyla öğrenci alan okullara yerleşmişler, diğer öğrencilerimiz Anadolu Liseleri ve Meslek Liselerine yerleşmişlerdir.

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi , Hentbol , Futbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI

WEB - https://seyitlertoki.meb.k12.tr

Adres - SEYİTLER KÖYÜ FİDANLIK MEVKİİ FİDANLIK KÜME EVLERİ NO: 56/1 MERKEZ / ARTVİN

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Seyitler Köyü, Fidanlık Mevkii, TOKİ Yanı, Seyitler TOKİ Şehit Onur İlhan İlk/Orta Okulu, MERKEZ/ARTVİN

Ulaşım Şehir içi minübüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 13 km